+45 75 27 92 44
Man - Fre 9-18
Lør 9-20 Søn 9-15

Lej sommerhus ved Blåvand

Blåvand er perfekt til ferien i sommerhus. Her kan I bade i de brusende bølger og slappe af på stranden. Hyg jer i jeres sommerhus med spil og lege eller nyd en middag på terrassen. Lej et sommerhus ved Blåvands hvide sandstrande og Vesterhavet - og få en fantastisk ferie!
Stranden ved Blåvand er ideel til forskellige ferieaktiviteter og afslapning

Ved Blåvand finder I nogle af Danmarks allerbedste strande. Når I er i sommerhus, er al den herlige natur lige uden for døren og der er masser af plads til at tumle. Måske ligger jeres sommerhus lige ved klitterne, så I kan bruge dem som legeplads. Er I på ferie i sommerhus om vinteren, er klitterne nogle af de sjoveste kælkebakker, der findes. Om sommeren kan I nyde at gå barfodet fra sommerhuset og ud i det bløde, hvide sand. Uanset, om I er til en aktiv ferie med vandre- og cykelture i Blåvands skønne natur, eller I bare vil slappe af på terrassen med en bog, så er et privat sommerhus i Blåvand en dejlig måde at holde ferie på.

Vi har næsten alle sammen prøvet at være på ferie i sommerhus. Vi ved, hvor hyggeligt det er at være sammen med hele familien og slappe af med aktiviteter, som man kun laver, når man er i sommerhus. Selv opvasken kan blive et hyggeligt øjeblik og medier får ikke lov til at styre, så meget som i dagligdagen. Det er derfor vi elsker at tage i sommerhus - afslapning og samvær er i fokus og det hele er lidt anderledes end derhjemme!

Lej sommerhus billigt - vores tilbud og rabatter til jer

Hos Blåvand Sommerhusudlejning har vi lavet nogle gode tilbud til jer, så I kan spare penge, når I lejer feriehus hos os. Vi har sørget for at I kan komme på en billig ferie i sommerhus, fx hvis I gerne vil spontant afsted på en miniferie i sommerhus, eller hvis I vil nyde en ekstra lang ferie i Blåvand.

Spar op til 40 % på Last Minute sommerhusudlejning

Der er mange penge at spare, hvis I ikke har brug for at planlægge ferien mange måneder eller uger i forvejen. Er I parate til at tage på en skøn ferie i sommerhus ved Blåvand inden for en uges tid, så er vores Last Minute tilbud måske lige noget for jer. I kan spare op til 40 % ved at leje Last Minute! Det kan derfor betale sig at holde øje med udbuddet af sommerhuse, der kan lejes med Last Minute rabat. Måske finder I et skønt luksussommerhus, der ligger inden for feriebudgets rammer, takket være Last Minute rabatten.

Hold en lang ferie i sommerhus og spar penge

Har I brug for en dejlig lang ferie, hvor I har tid til at nå det hele, både afslapning, aktiviteter og udflugter, så har vi lavet Spar-Ferie til jer. En uge er ofte for kort, hvis man rigtig skal ned i gear og have hverdagens stress ud af kroppen.Lej sommer hus med rabat og hold ferie med udsigt til klitter og Blåvandshuk Fyr Lej sommer hus med rabat og hold ferie med udsigt til klitter og Blåvandshuk Fyr Er I typerne, der gerne vil fordybe jer i det område, I holder ferie i og tage på udflugter, så når I ikke meget på en uge. Med Spar-Ferie får I tid til det hele og sparer penge! Spar-ferie betyder, at I kun betaler fuld pris for den første uge i sommerhus, og på alle de efterfølgende uger får I rabat. Hold ferie i mindst 14 dag og op til 28 dage - og spar penge, mens I holder ferie.

Rabat på ferien i sommerhus for 2 personer

Vores 2-personers rabat er til jer to, der vil holde en ferie i sommerhus sammen - I får op til 25 % rabat, hvis I booker et sommerhus i op til 7 dage. Måske er I et par, der gerne vil nyde tosomheden uden børn eller børnebørn, så er en ferie i sommerhus ved Blåvand det helt perfekte. Her kan I fx holde en aktiv ferie med cykelture, gå lange ture på stranden eller spille golf i smukke omgivelser på golfbanen ved Blåvandshuk Golfklub. I kan også vælge en hyggelig ferie i sommerhus med spa, sauna og pool, så ferien får et strejf af wellness og luksus. 2-personers rabatten gælder alle, der tager i sommerhus eller ferielejlighed sammen i Blåvand. Børn under 3 år er ikke omfattet af rabatten, så hvis I er et forældrepar med børn under 3 år, kan I også benytte jer af 2-Personers rabatten og holde en billig familieferie i Blåvand.

Spontan miniferie lige her og nu

Har I lyst til at komme lidt ud i det danske ferieland og nyde naturen, så kan I benytte jer at vores Her-og-Nu-ferie, der giver jer mulighed for spontant at booke et sommerhus i Blåvand i 3-6 dage. I skal booke sommerhuset om søndagen før den uge, I ønsker at holde Her-og-Nu-ferie. I kan ankomme til sommerhuset på en hvilken som helst dag i ugen. Denne type ferie er også mulig om sommeren i højsæsonen.

Lej privat sommerhus med fuld tryghed

Private sommerhuse i Blåvand ligger i smuk natur

Hos Blåvand Sommerhusudlejning lejer vi ikke kun feriehuse ud, vi ønsker først og fremmest at vores feriegæster får en vellykket ferie i sommerhus. Private sommerhuse i Blåvand ligger i smuk natur Derfor er det vigtig for os, at I trygt kan holde ferie, når I booker et privat feriehus hos os. I er sikret kvalitet og god service hele ferien igennem.

Sommerhuse af høj kvalitet

Vores udvalg af private sommerhuse i Blåvand og omegn er præsenteret i vores online katalog. Her kan I finde det helt rigtige sommerhus at leje til jeres ferie. Det er derfor vigtigt at beskrivelsen af sommerhusene er korrekte og aktuelle, og at I kan stole på den standardkategori, der angives ved feriehuset. Vi kontrollerer derfor regelmæssigt sommerhusene, for at sikre, at kvaliteten af dem er i orden, og.at den svarer til beskrivelsen i online kataloget. Opdager I noget i sommerhuset, som ikke er i orden, beder vi jer om at melde det til os så hurtigt som muligt, så vi kan tage os af det.

I får altid den bedste pris på sommerhuset

Vi har prisgaranti på udlejningen af private feriehuse, så I er sikret, at I altid lejer jeres sommerhus til den laveste pris på markedet. Har I lejet et sommerhus, og finder det udlejet billigere i samme periode hos et andet sommerhusudlejningsbureau, så giver vi jer selvfølgelig den samme lave pris. I skal bare henvende jer til os med skriftlig dokumentation senest 24 timer efter, I har lejet feriehuset.

Hvis I bliver forhindret i at holde ferie i sommerhus

Hold ferie i skønne omgivelser i Blåvand - I får fuld tryghed, når I lejer sommerhus hos Blåvand Sommerhusudlejning

Skulle det ske, at I eller nær familie bliver ramt af alvorlig sygdom, så I bliver forhindret i at gennemføre sommerhusferien i Blåvand, kan I afbestille lejemålet. Det samme gælder, hvis I er udsat for stor skade på ejendom, fx i forbindelse med hærværk eller brand. I har også ret til at afbestille sommerhuset, hvis I mister jeres job. I tegner nemlig automatisk en rejseforsikring, når I lejer sommerhus hos Blåvand Sommerhusudlejning. Rejseforsikringen træder i kraft, når I betaler 1. rate af lejemålet. I kan læse mere om, hvad jeres rejseforsikring dækker og betingelserne for en eventuel afbestilling under punktet 'Lejebetingelser', som I finder under menupunktet 'Huskeliste'.

Bliver I forhindret I at komme på ferie i sommerhus af en grund, der ikke dækkes af rejseforsikringen, kan I overdrage lejemålet til en anden part. Hold ferie i skønne omgivelser i Blåvand - I får fuld tryghed, når I lejer sommerhus hos Blåvand Sommerhusudlejning Hvis I kan finde nogen, der vil overtage jeres lejemål og kan tage i sommerhus i stedet for jer, skal begge parter blot give os skriftlig besked. Det koster 500 kr. i ekspeditionsgebyr at overdrage lejemålet til en anden lejer.

Feriehusudlejernes Brancheforening

Vi står til jeres rådighed under hele jeres ferie, og vi gør alt for at sikre at vores gæster bor i sommerhuse af god kvalitet og får den bedste service. Som medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, skal vi leve op til en række krav og betingelser, der sikrer jer at service og kvalitet er i top, når I lejer sommerhus hos Blåvand Sommerhusudlejning. Skulle der opstå en situation, hvor I ikke er enige med os eller ikke føler jer imødekommet, så kan I henvende jer til Feriehusudlejernes Brancheforenings ankenævn. Hos dem kan I få en uvildig vurdering af jeres sag.