+45 75 27 92 44
Man - Fre 9-18
Lør 9-20 Søn 9-15

Et privat sommerhus med pool

Hold en skøn ferie i et privat sommerhus med pool ved Vesterhavet. Til jeres ferie i et privat sommerhus kan I vælge imellem mange dejlige sommerhuse, men vælger I et privat sommerhus med pool, får jeres ferie lidt ekstra luksus. Hos Ibsen Blåvand Sommerhusudlejning har vi mange sommerhuse ved Vesterhavet, hvor der er pool, spa eller sauna. Så I har god mulighed for at vælge en ferie med ekstra forkælelse. Et privat sommerhus med pool er både til børnefamilier og par, som gerne vil nyde en ferie i et privat sommerhus, hvor der er lidt luksus.

Har I valgt et privat sommerhus med pool, er I sikret en badeferie, ligegyldigt hvordan vejret er udenfor. Trommer regnen på jeres sommerhus tag og er det lidt køligt, kan I stadig trække i badetøjet og nyde det varme klima indenfor. Jeres pool er klar til, at I kan hygge jer uforstyrret i timevis. Med jeres egen pool i jeres sommerhus bestemmer I også selv, hvornår på døgnet I vil bade. I kan starte morgenen ud med en frisk dukkert eller bade til sent om aftenen. Der er ikke noget vand, som bliver koldt eller badeland der lukker og I skal hjem. Det er nemt og bekvemt at holde badeferie og I bestemmer selv hvornår og hvor længe I vil bade i jeres pool.

Leg og sjov i jeres egen pool

Trappe ned til indendørspool i et sommerhus

Har I børn med på jeres ferie i et privat sommerhus, er et sommerhus med pool et godt valg. Mange børn elsker at lege i vandet og kan bruge timevis på at bade og svømme. Ofte finder de selv på nye lege og udfordringer i vandet, som de kan more sig med. Et privat sommerhus med pool giver mulighed for, at I kan tilbringe tid sammen, som familie, i vandet. Sammen kan I spille med en oppustelig badebold og lege tagfat. I kan tage dykkerbrillerne på og opleve jeres swimmingpool fra bunden eller lære nye svømmetag. Der er uanede muligheder for sjov og hygge i familien med en pool og det er et godt alternativ til at se fjernsyn. Med en pool får I rørt jer og er sammen på en anden måde. Et privat sommerhus med pool kan for børn være en hel ferieattraktion i sig selv og børnene vil nyde at kunne bade og svømme hver dag.

To piger svømmer i pool

I kan holde ferie i et privat sommerhus med pool på mange måder og ofte er de sommerhuse, der har tilhørende pool, store sommerhuse. Her er der sovepladser til mange mennesker og I kan derfor invitere familie eller venner med på jeres ferie ved Vesterhavet. Hvis I er to familier sammen, er der måske ekstra mange børn, der kan lege sammen i poolen. Så kan de puste deres badedyr op, flyde rundt på vandet og nyde at lege med hinanden.

Poolparty

Farvestrålende drinks ved poolkant

Når I har valgt sommerhusudlejning af sommerhus med pool som ferieform, har I adgang til jeres egen pool på jeres egne præmisser. Det er derfor en oplagt mulighed at holde et poolparty. I kan holde jeres poolparty med børnene eller vente til at de er lagt i seng og nyde en drink ved poolen alene. Lav farvestrålende drinks med paraplyer og drinkspinde og server dejlige snacks ved kanten af jeres pool. Et poolparty er en oplagt mulighed for at eksperimentere med spændende cocktails, så ryst shakeren og server imponerende smagsoplevelser. Har I børnene med til jeres poolparty, kan I nemt lave flotte drinks uden alkohol, som vil imponere og give ekstra stemning ved jeres pool. Sæt god musik på og nyd en dejlig fest sammen. I kan lave sjove festlege i poolen eller snakke sammen, imens I sidder på kanten af poolen med fødderne i det dejlige vand.

Wellness i private omgivelser

Kvinde slapper af i en sauna

Sommerhusudlejning med pool giver jer mulighed for at nyde en ferie med wellness. I et privat sommerhus med pool er der ofte både spa og sauna, hvilket bidrager yderligere til følelsen af en privat wellnessferie. At holde en ferie med fokus på wellness er en ekstra luksus, som I kan forkæle jer selv med. I kan nyde en ferie i et privat sommerhus ved Vesterhavet, hvor I prioriterer afslapning, ro og fordybelse. Et privat sommerhus er en perfekt ramme, da I her kan nyde den ekstra forkælelse i private omgivelser. Når I har tid og lyst kan I bade i jeres pool, sætte jer til rette i boblerne i jeres spa eller nyde at indhylle kroppen i varme i en sauna. Det er forkælelse og afslapning på jeres egne præmisser. Brug jeres luksussommerhus som et supplement til det skønne Vesterhav. Tag kolde dukkerter i Vesterhavet og sæt jer i det varme vand i jeres spa efterfølgende eller nyd varmen fra jeres hyggelige sauna.

Jeres pool har åbent, når I har lyst til at bade i den. I er ikke afhængige af åbningstider, transport og I kan bade uforstyrret morgen, middag og aften. Så længe som I vil. I kan nyde skønne oplevelser ved Vesterhavet og vende hjem til jeres pool til dejlige badeoplevelser. Tiden er helt jeres egen og på jeres ferie i et privat sommerhus kan I planlægge jeres oplevelser, som I vil. Efter en lang dag kan det være rart at synke ned i boblerne i en varm spa med et dejligt glas vin og en god bog. Tænd et par duftlys og afslappende musik og nyd roen sænke sig omkring jer. I saunaen kan I nyde stilheden omkring jer og læne jer tilbage mod de varme vægge. Saunaen er perfekt til afslapning efter en dag med mange dejlige oplevelser.

Den bedste oplevelse med en pool

Ved Ibsen Blåvand Sommerhusudlejning vil vi gerne sikre jer den bedste oplevelse med et privat sommerhus med pool. Det gør vi ved, at vores specialuddannede servicemedarbejdere gratis tilser poolen minimum en gang om ugen. Vores servicemedarbejdere er uddannet af Miljø- og levnedsmiddelkontrollen og har diplom i swimmingpoolteknik og vandkvalitet. Under tilsynet af jeres pool bliver klor- og pHværdien analyseret, kontrolleret og justeret, hvis der er behov for det. Ydermere bliver teknikken tjekket og vandets temperatur samt klarhed bliver kontrolleret.

For at vi kan sørge for en optimal vandkvalitet i jeres pool, er det vigtigt at I ved bookingen af jeres sommerhus, angiver det antal personer, der skal være i sommerhuset og dermed bruge poolen. På den måde kan vores servicemedarbejder dosere den rette mængde klor. Jo flere personer der bruger poolen, jo hurtigere bliver kloret opbrugt. Det er derfor vigtigt, at mængden af klor passer til det antal personer, der skal bruge poolen. I jeres sommerhus finder I nogle enkle baderegler for brug af jeres pool, som det er vigtigt, at I overholder. Desuden kan I reducere energiforbruget og fordampningen i poolrummet ved at dække jeres pool med termotæppet, når I ikke bruger den.

Så pak badetøjet og de oppustelige badedyr og tag afsted på en dejlig ferie i et privat sommerhus med pool. Nyd at tiden er jeres egen og at I har mulighed for dejlige badeoplevelser i private omgivelser. En ferie i et privat sommerhus med pool bidrager med lidt ekstra luksus på jeres ferie og I skal ikke bekymre jer om vejrudsigten for at være sikret skønne badeoplevelser med familien.