+45 75 27 92 44
Man - Fre 9-18
Lør 9-20 Søn 9-15

Luksussommerhuse ved Blåvand

Hvad siger I til at få luksus og wellness i ferie? Luksussommerhuse hos Ibsen Sommerhusudlejning giver jer ren afslapning og forkælelse i ferien. Vores luksussommerhuse byder blandt andet på boblende spabade, dejlige, varme saunaer og lune swimmingpools.

Vesterhavet er skønt hele året. Både sommer og vinter, kan I få glæde af en omgang luksus i sommerhuset. Om sommeren er et udendørsspa med udsigt til smuk natur en lækker luksus. Om vinteren er det skønt at komme hjem til sommerhuset og få varmen foran brændeovnen, slappe af i spaen eller tage en tur i sauna efter en lang gåtur ved Vesterhavet i den friske vinterluft.

Brug ferien som et velfortjent hvil, hvor batterierne lades op og stressen forlader kroppen. Der findes mange former for ekstraudstyr i vores luksussommerhuse, som kan give jeres ferie et strejf af luksus. Hos Ibsen Blåvand Sommerhusudlejning har vi et stort udvalg af luksussommerhuse, så I nemt kan finde det perfekte sommerhus til jeres ferie.

Pool i luksussommerhuset

Nyd jeres egen pool i et luksussommerhus i ferien ved Blåvand

Bevægelse i vand er sundt for krop og sjæl. Svømning er en behagelig måde at dyrke motion på, hvor I får rørt mange muskelgrupper på samme tid, uden at kroppen bliver overbelastet. Det danske sommervejr tillader dog ikke altid, at I hopper i Vesterhavets bølger. Når regnen siler ned, er I henvist til overfyldte svømmehaller, hvor I er afhængige af åbningstider. Familien med børn skal hen og pakke bilen med badetøj og badeudstyr, og der skal betales entrebilletter til badelandet.

Så er et sommerhus med pool en skøn luksus i ferien. Her kan I i ro og fred tage en svømmetur i jeres egen private pool, når lysten melder sig. Når regnen trommer på sommerhuset tag, kan I ligge i den lune pool og slappe af. Holder I ferie i luksussommerhus i Blåvand om vinteren, kan I fx starte dagen med en morgendukkert i poolen, mens I nyder synet af det snedækkede landskab udenfor.

Børn vil elske at have adgang til deres egen pool i ferien. Der er mange timers underholdning og leg for større børn i en pool. Bevægelse i vand er ikke kun sjovt for børnene, men det er også sundt for udviklingen af deres motoriske evner. En pool i et luksussommerhus kan være et fantastisk omdrejningspunkt for hyggeligt samvær med familien i ferien. I kan finde på sjove vandlege, som hele familien kan deltage i. Prøv at svømme om kap fra den ene side af poolen til den anden side, eller se hvem der hurtigst kan dykke ned efter en ting på poolens bund.

Aktivitetsrum i luksussommerhus

Et aktivitetsrum danner rammen om hyggelige og sjove stunder i ferien

Det behøver ikke at være en swimmingpool, spa eller sauna, der gør et privat sommerhus til et luksussommerhus. Mange luksussommerhuse har aktivitetsrum, hvor der fx kan være bordtennis, bordfodbold eller billard. Ofte er der også playstation. Det kan også være, at der er fitness-redskaber i aktivitetsrummet, så I har mulighed for at få pulsen op i ferien.

Aktivitetsrummet i et luksussommerhus er med til at give jer nogle ekstra gode ferieoplevelser med hjem. Her kan I søge hen, hvis der ikke er strandvejr, eller hvis I har brug for at hygge jer sammen med et spil dart, eller tage en dyst i bordtennis.

Aktivitetsrummet skaber gode muligheder for samvær, og I er garanteret masser af underholdning i ferien. Er I en stor familie eller flere familier, der holder ferie sammen i et luksussommerhus i Blåvand, så kan alle i familien have stor glæde af et aktivitetsrum. Ferien i luksussommerhus bliver helt sikkert ikke kedelig med et aktivitetsrum.

Hold fælles ferie i luksussommerhus - og spar penge

Luksussommerhuse har plads til familier med mange generationer eller alle jeres venner og deres familier

En ferie i et luksussommerhus i Blåvand kan sagtens være lige så billig, som ferien i et almindeligt sommerhus. Vi mener, at alle bør have råd til lidt luksus i ferien i sommerhus. Mange luksussommerhuse er store, og har sovepladser til mange mennesker. Det er derfor en god idé, at leje et luksussommerhus sammen med venner eller familie, så I kan dele udgifterne.

Hvorfor ikke holde en skøn ferie sammen hele familien - bedsteforældre, børn og børnebørn? Når flere generationer holder ferie under samme tag, er der altid nogen, der kan holde øje med de mindre børn, mens andre slapper af. I kan tilbringe kvalitetstid sammen i luksussommerhuset, mens I leger i poolen, spiller bordfodbold eller laver mad. Bedsteforældrene kan tage børnebørnene med til stranden, mens forældrene får lidt tid for sig selv i spaen med et glas vin.

Er I flere børnefamlier, der lejer et luksussommerhus sammen, kan børnene have stor glæde af hinanden. De kan lege samme i aktivitstrummet eller poolen, mens forældrene får lidt voksentid sammen på terrassen.

Lej luksussommerhus Last Minute og få rabat

Hvis I ikke har brug for at planlægge jeres ferie mange måneder i forvejen, så kan I benytte jer af vores Last Minute rabat. Med Last Minute sommerhusudlejning, har I muligheden for at tage spontant af sted i luksussommerhus - og få op til 40 % rabat på sommerhuset i Blåvand.

Udbuddet af billige Last Minute sommerhuse ændrer sig hele tiden, og I skal være hurtige, hvis I finder et luksussommerhus, I vil leje, for der er rift om dem. Hvis nogle af vores feriegæster bliver forhindret i at holde ferie i det luksussommerhus, de har lejet, og må melde afbud, så kommer sommerhuset med i vores Last Minute tilbud. I får derfor den samme høje kvalitet, tryghed og service, som vi normalt tilbyder, når I lejer et luksussommerhus Last Minute. Trænger I til en pause fra hverdagen med for ro og afslapning i luksussommerhus og vil spare penge, så er Last Minute et godt tilbud til jer.

Efterår og vinter - billigere ferie i luksussommerhus

Lej et luksussommerhus i vinterhalvåret og oplev Blåvands natur helt tæt på

Det er dyrere at leje sommerhus om sommeren end resten af året, og luksussommerhuse er ingen undtagelse. Hvis I ønsker at tilbringe en uge med wellness og luksus i Blåvand, og gerne vil spare penge, så kan I leje et luksussommerhus i vinterhalvåret. Et luksussommerhus danner den perfekte ramme om ferien med hygge og afslapning uden for sommersæsonen. Brændeovnen kommer rigtig til sin ret, når en kold vind blæser udenfor i efteråret. Spaens varme bobler og poolens lune vand føles ekstra godt, når landskabet uden for luksussommerhuset er dækket af sne. En ferie i sommerhus i efteråret eller om vinteren har sin helt egen charme.